Excompanys d'Àlex Casademunt en el programa Operación Triunfo com David Bustamante o Chenoa, i altres artistes com Marta Sánchez, oferiran el pròxim 24 de juliol al WiZink Center de Madrid un concert en homenatge al cantant que va morir en un accident de trànsit.

Pancho Gespes, Merche, Marta Botía, Nuria Fergó, Manu Tenorio, Natalia, Mireia, Geno Machado o Papa Joe són altres artistes i amics confirmats a l'esdeveniment, que serà presentat per Nina i en el qual també participarà el seu germà, Joan Casademunt, segons ha informat aquest dijous la discogràfica Sonogrand.

L'homenatge s'anomenarà "Una altra oportunitat", tema que l'artista va gravar a duo amb el seu germà i que va veure la llum fa una setmana. Serà el fil conductor d'un "preciós i merescut homenatge que sens dubte es convertirà en una altra oportunitat de sentir-lo a prop i retrobar-se amb ell i la seva música", recull la nota de premsa.

Després de la pèrdua de l'artista el passat 2 de març, mort als 39 anys d'edat després de patir un accident de trànsit a Mataró (Barcelona), on residia actualment, molts han estat els companys i afins que han sentit la necessitat de rendir-li un homenatge amb el que sempre els va unir: la música.