Per primera vegada els antics jutjats de Manresa són l’escenari de la gravació d’una sèrie. Paraíso, la producció de The Mediapro Studio que s’emet a Movistar + ja està gravant la seva segona temporada des del 17 de maig i, durant aquest període de temps, ha fet parada en diferents ocasions a Manresa, entre d’altres poblacions. La sèrie continuarà el seu rodatge a la capital del Bages fins a mitjans d’agost.

Aquest dilluns, el rodatge de la sèrie es va aturar als antics jutjats de la capital bagenca -que el 2026 haurien de ser la seu de la Generalitat a Manresa- per rodar algunes escenes a l’interior de l’edifici i, fa uns dies, l’escenari va ser el Centre Hospitalari, un equipament molt utilitzat darrerament pels equips de rodatge a la ciutat. Al llarg d’aquests gairebé dos mesos de rodatge, Paraíso ha gravat a diferents localitats, amb una important presència a Begur i diferents punts de la Costa Brava i la Costa Valenciana.

La sèrie es va estrenar el 4 de juny d’aquest any, i el 2 de juliol va acabar d’emetre els set capítols de la seva primera temporada. Paral·lelament, el creador de la ficció televisiva Fernando González Molina i tot l’equip tècnic ja havien començat el rodatge de la segona temporada, que encara no té data d’estrena.

Fernando González Molina seguirà al capdavant de la producció i també com a creador de la sèrie, juntament amb Ruth García (El incidente, Los protegidos, El internado) i David Oliva (El incidente, Los protegidos). A nivell de càsting, aquesta segona temporada de la sèrie de Movistar + tornarà a comptar amb Macarena García, Iñaki Ardanaz i Gorka Otxoa com a principals protagonistes.

La confirmació del rodatge d’una nova temporada just després d’estrenar la primera va agafar per sorpresa a molts dels seguidors de Movistar, una plataforma que normalment és força conservadora a l’hora d’anunciar noves temporades. L’anunci es va fer públic durant el festival de Màlaga, el passat mes de juny.