Segueix-nos a les xarxes socials:

Miki Nuñez omplirà el Kursaal aquest divendres per presentar «Iceberg»

El músic terrassenc actuarà per primer cop al teatre manresà amb el 70 % de l'aforament

Miki Nuñez omplirà el Kursaal aquest divendres per presentar «Iceberg»Arxiu/ Oscar Bayona

La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 24 de setembre a les 20h, el concert del cantant terrassenc Miki Núñez, que actuarà per primera vegada al Kursaal per presentar el seu últim treball Icebergi ho farà amb les entrades exhaurides (amb l’aforament del 70%). L'altra cita del teatre manresà aquest cap de setmana, l'obra que enceta el Toc de Teatre, 53 Diumenges, de Cesc Gay, també té pràcticament exhaurides les entrades per a les dues funcions.

Miki Núñez,que va inaugurar amb la manresana Sara Roy la primera edició del Vibra Festival el juliol el 2020, interpretarà les seves cançons optimistes i enèrgiques, amb certes reminiscències a mítics grups dels 2000 i repassarà els èxits del seu primer treball Amuza. Un nou disc, que inclou temes com el ja reeixit Viento y vida, en el qual col·labora la mítica banda Despistaos, o No m’ho esperava, una altra de les cançons inèdites que mostra un nou registre de l’artista més íntim i personal. Sense oblidar els grans hits del seu primer disc: La venda, Escriurem o Celebrem.

Miki Núñez estarà acompanyat per Albert Borrás (guitarra), Carlos Bastida (baix), Jofre Alemany (saxo), María Cofán (trombó), Neus Aranda (trompeta), Oscar Jorba (bateria) i Xavier Borrás (teclat). 

Durant l’espectacle s’aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l’aforament i l’ús de mascareta durant tota la funció.

Prem per veure més contingut per a tu