Regió7

Regió7

Poesia i dansa es fusionen a la Fira Mediterrània

Dos micròfons, un acordió i una màquina d'escriure. Aquests han estat els elements que han format part de 'Si em vagués', un espectacle on la poesia i les melodies hi juguen un paper fonamental

Moment de l'espectacle, aquest matí al pati del Teatre Kursaal SILVIA BELMONT

Aquest matí ha donat inici la tercera jornada de la Fira Mediterrània i ho ha fet amb els organitzadors i actuants pendents del cel. La previsió era de pluja, però finalment ha sortit el sol i ha transcorregut amb normalitat. Al pati del Teatre Kursaal, una hora abans que comencés l'espectacle, els tècnics estaven preparant l'escenari i fent proves de so per tal que a 1/4 de 12 els espectadors poguessin gaudir de 'Si em vagués', un número que combina l'art de la paraula amb el ball.

Els primers en sortir en escena han estat els ballarins Lali Mateu i Roger Cusidó, i poc després ho ha fet Gerard Díaz, de la companyia unipersonal MINIMíssimA. Durant la poc més de mitja hora que ha durat l'acte, els espectadors han pogut gaudir d'alguns poemes de Díaz mentre Mateu i Cusidó els interpretaven amb les seves danses. Els fragments formen part del 'Poemari per a acordió, un conjunt de 53 textos escrits i musicats amb una màquina d'escriure Olivetti de finals dels anys setanta.  

Compartir l'article

stats