Segueix-nos a les xarxes socials:

Manel Gómez exposa els seus dibuixos

Manel Gómez exposa els seus dibuixos

El manresà Manel Gómez València va inaugurar ahir l’exposició Hores de vol, que mostra una selecció de dibuixos elaborats en els darrers cinc anys. El conjunt es pot visitar fins al 4 de novembre al centre cívic Selves i Carner de Manresa, de forma gratuïta, de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

Envoltat d’amics, Gómez, de 47 anys i resident a Barcelona, va explicar que l’arribada de la seva filla Mia li va fer sentir «la necessitat de portar a la motxilla alguna cosa per entretenir-la». D’aquesta manera, va recuperar l’afició per la pintura. En la seva joventut, va rebre classes de dibuix d’Estanislau Vilajosana i, més recentment, el manresà va fer cursos d’urban sketching i d’il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona.

Les obres penjades són aquarel·les fetes de manera espontània, amb traç ràpid, i mostren sobretot espais i paisatges on treu la llibreta i aprofita per pintar. L’alcalde Marc Aloy va lloar la «sensibilitat» del «meu amic Manel». En l’exposició també hi ha llibretes amb dibuixos de temes diversos.

Prem per veure més contingut per a tu