Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa estrena un mural sobre la vinya i el vi en el projecte Vi_suals

L’obra, de l’artista FMF, que substitueix l'exposició col·lectiva d'anteriors edicions, es pot veure al xamfrà de l’avinguda Bases de Manresa i l’Avinguda Universitària

Manresa estrena un mural sobre la vinya i el vi en el projecte Vi_sualsAJM

Manresa té des d’aquesta setmana una pintura mural a l'aire lliure que uneix patrimoni vinícola i patrimoni artístic. Es tracta d’una obra de l’artista FMF (Ferran Manalbens) que mostra el món de la vinya i el vi des d’un punt de vista fresc, esbojarrat i amb una paleta de colors molt saturada i brillant, que reflecteix elements clau d'aquest món com el raïm i el cep, la pedra seca i el paisatge. L’obra, emmarcada en el projecte Vi_suals i la Fira Viba, es pot veure a la confluència entre l’avinguda Bases de Manresa i l’avinguda Universitària.

FMF és un artista graduat en Belles Arts que ha treballat en l’entorn més clandestí de la cultura urbana i l’art de carrer. Aquesta obra de caràcter permanent substitueix l’exposició col·lectiva d’altres anys amb una proposta que vol subratllar la relació entre el patrimoni vitivinícola i el patrimoni artístic.

 Amb una trajectòria de deu anys, el projecte Vi_suals compta amb la complicitat de la Denominació d’Origen Pla de Bages, l’Ajuntament de Manresa, la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAVCC).

 

Prem per veure més contingut per a tu