Eva Marciel, protagonista de Yo soy Bea, encarna la sevillana Isabel Pantoja a Mi gitana, la minisèrie que Telecinco estrena aquesta nit i que es basa en la vida de la tonadillera després de la mort del seu marit, el torero Francisco Rivera Paquirri el 1984. La decidida lluita de la cantant per aconse-guir l'èxit a la vida és l'eix argumental de Mi gitana, una producció rodada a l'estil de biopic o pel·lícula biogràfica. En enviduar del torero gadità, la filla del cantaor Juan Pantoja Chiquetete i de la bailaora Ana Martín va tornar als escenaris, però ja s'havia convertit en una habitual de la premsa del cor arran del matrimoni amb Paquirri el 1983.

Dirigida per Alejandro Bazzano, Mi gitana aborda la gran amistat que Isabel Pantoja va mantenir amb la periodista Encarna ?Sán?chez i la cantant María del Monte, la seva incursió empresarial en el negoci de l'hostaleria així com els seus idil·lis amb Diego Gómez i Julián Muñoz, entre altres episodis de la seva biografia. Les ac?trius Fanny de Castro, Blanca Apilanez i Lulú Palomares interpreten tres de les dones més importants de la vida de la solista: la seva mare, doña Ana, la periodista Encarna Sánchez i la cantant María del Monte, respectivament.

Produïda per la cadena en col·laboració amb Producciones Mandarina, el repartiment de la minisèrie el completen Aníbal Soto i Carmen Gutiérrez, que interpreten Julián Muñoz i Mayte Zaldívar, respectivament; Rodrigo Poison encarna Diego Gómez i Juanma Lara i Fernando Soto són Jesús Gil i Juan Antonio Roca, respectivament. La minisèrie, que consta de dos episodis, segueix la línia habitual de Telecinco, que en els darrers mesos s'ha especialitzat a fer aquesta mena de films televisius.