Segueix-nos a les xarxes socials:

La sèrie apocalíptica "Zoo" s'estrena a Cuatro

Produïda per la cadena CBS, tindrà 13 capítols

La sèrie apocalíptica "Zoo" s'estrena a CuatroCuatro

Basat en el best-seller mundial de l'escriptor James Patterson, Cuatro estrenarà demà a dos quarts d'onze de la nit la sèrie Zoo. Produïda per la cadena nord-americana CBS, aquesta sèrie de 13 capítols narra en clau d'acció i intriga les conseqüències d'una onada d'atacs coordinats de diferents espècies animals contra els humans. Des de diferents punts del planeta, diversos supervivents busquen contra rellotge una explicació a aquests violents assalts.

Aquesta ficció apocalíptica és protagonitzada per un zoòleg a Botswana (James Wolk) i una periodista de Los Angeles (Kristen Connolly), que ajudada per un veterinari retirat (Billy Burke), són clau a l'hora de resoldre aquesta crisi en què l'ésser humà passa de ser depredador a convertir-se en presa.

Amb més de 7 milions d'espectadors de mitjana en la seva emissió als Estats Units, Zoo té en els crèdits la producció executiva del mateix escriptor James Patterson, amb els productors Jeff Pinker (Fringe) i Josh Appelbaum (Alias) i el director James Mangold (X-Men orígens: Lobezno).

En el primer capítol, el campament del zoòleg Jackson Oz a Botswana és salvatgement atacat per un grup de bèsties. Mentrestant, als Estats Units, un insòlit esdeveniment commou l'opinió pública. Els habitualment pacífics i domesticats lleons del zoo de Los Angeles s'escapen de la gàbia i deixen darrere seu un rastre de morts violentes. El succés desperta l'interès de la periodista Jamie Campbell, que descobreix els motius d'aquesta estranya conducta animal.

Prem per veure més contingut per a tu