Basat en el best-seller mundial de l'escriptor James Patterson, Cuatro estrenarà demà a dos quarts d'onze de la nit la sèrie Zoo. Produïda per la cadena nord-americana CBS, aquesta sèrie de 13 capítols narra en clau d'acció i intriga les conseqüències d'una onada d'atacs coordinats de diferents espècies animals contra els humans. Des de diferents punts del planeta, diversos supervivents busquen contra rellotge una explicació a aquests violents assalts.

Aquesta ficció apocalíptica és protagonitzada per un zoòleg a Botswana (James Wolk) i una periodista de Los Angeles (Kristen Connolly), que ajudada per un veterinari retirat (Billy Burke), són clau a l'hora de resoldre aquesta crisi en què l'ésser humà passa de ser depredador a convertir-se en presa.

Amb més de 7 milions d'espectadors de mitjana en la seva emissió als Estats Units, Zoo té en els crèdits la producció executiva del mateix escriptor James Patterson, amb els productors Jeff Pinker (Fringe) i Josh Appelbaum (Alias) i el director James Mangold (X-Men orígens: Lobezno).

En el primer capítol, el campament del zoòleg Jackson Oz a Botswana és salvatgement atacat per un grup de bèsties. Mentrestant, als Estats Units, un insòlit esdeveniment commou l'opinió pública. Els habitualment pacífics i domesticats lleons del zoo de Los Angeles s'escapen de la gàbia i deixen darrere seu un rastre de morts violentes. El succés desperta l'interès de la periodista Jamie Campbell, que descobreix els motius d'aquesta estranya conducta animal.