Aquest dimarts, a les 15.50, en el capítol 1467 de «La Riera», la Lídia no pot acceptar que el Lluís hagi desaparegut, perquè això desgavella els seus plans de fer mal als Guitart. A més, la Susi decideix deixar d´amagar el seu embaràs i en Sebastià es confessa a la seva dona sobre l´Àxel.

A més, la Menchu s´empipa, perquè ella no va veure mai clar que l´haguessin d´utilitzar, però la Lídia està obsessionada a trobar-lo. És clarament una qüestió personal.

En Marçal parla amb la Susi, que li diu que ell no és el pare de la criatura. Més tard la noia, que ha decidit deixar d´amagar-se´n, acaba explicant el seu embaràs als companys de la cuina, que no saben si felicitar-la o no.

L´Àxel i la Bibiana estan jugant al parc amb en Gustau. En Sebastià hi passa a prop, amb la Neus, i l´estampa el fa sentir malament. Més tard es confessa amb la seva dona i li explica que té un fill.

Per la seva banda, la Griselda i la Tilda celebren el primer any de relació. La Griselda fa un regal molt especial a la Tilda.