Núria Roca torna a la televisió per presentar Fantastic Duo, la nova aposta per la música i el públic familiar de La 1 de Televisió Espanyola, en la qual els seguidors podran complir el somni de cantar amb els seus ídols i que s'estrena aquesta nit, a partir de les 22.40 h. Al llarg del programa, seran 32 els artistes reconeguts que cantaran amb seguidor anònim les cançons d'ahir i d'avui que han marcat diferents generacions. Esther Arroyo, Secun de la Rosa, Bibiana Fernández, Tony Aguilar, Giuseppe Di Bella i Marta Márquez s'uneixen com a comentaristes d'aquest format produït per RTVE en col·laboració amb Cuarzo i La Competencia.

A través d'una aplicació per a telèfons mòbils, Fantastic Duo ha brindat la possibilitat a milers de persones de participar en un innovador càsting. Grans artistes, cantants anònims amb talent, èxits musicals i divertides i emocionants històries personals, són els ingredients d'aquest nou format que també tindrà actuacions d'artistes convidats.

Entre els 32 artistes que visitaran el programa per acompanyar els seus seguidors, hi ha Marta Sánchez, David Bustamante, Ruth Lorenzo, Nek, Sweet California, Mikel Erentxun, Azúcar Moreno, Roko, Formula V, La Unión, Manu Tenorio, Rosana, David de María, Rosario, Bebe, Antonio Carmona, La Guardia i Pitingo.