Segueix-nos a les xarxes socials:

Aquests són els 4 restaurants que participen al «Joc de Cartes» d'aquesta nit

Marc Ribas intenta trobar avui el millor establiment familiar del Vallès

Aquests són els 4 restaurants que participen al «Joc de Cartes» d'aquesta nitCCMA

Aquest dimecres, a les 22.35, arriba un altre capítol de la segona temporada de “Joc de cartes”, el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaça al Vallès, a la recerca del millor restaurant familiar.

Marc Ribas visitarà el Xavier, de La Masia, un restaurant familiar, i per a famílies, amb grans finestrals per gaudir de les vistes als Cingles de Bertí.

Passarà també pel restaurant Can Farell, regentat per la Mireia, un establiment que estima i cuida la canalla amb una gran oferta d’esbarjo infantil.

Continuaran la ruta gastronòmica fins a trobar el Julià al seu restaurant, el Portal Vell, on donarà a conèixer la cuina tradicional que continua fent la tercera generació de la família.

Finalment, s’aturaran amb la Katy al Candombe, un local especialitzat en graellada uruguaiana i amb una propietària amb sang d’artista.

“Joc de cartes” és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d’una zona determinada, s’enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

Prem per veure més contingut per a tu