n Els redactors de Regió7 al Berguedà Dolors Clotet i Dani Perona han rebut aquesta setmana un dels premis Fotobarrera que organitza el Consell Comarcal del Berguedà, Creu Roja Berguedà, Fòrum de Vida Independent i Divertat i el Cicle Formatiu de Grau Mità d'Atenció a les Persones en situació de Dependència de l'institut Guillem de Berguedà. En aquesta tercera edició es van presentar més d'una trentena de fotografies d'una vintena de persones diferents.

Clotet i Perona es van presentar al certamen amb una imatge sobre el mal estat del carrer Prat de la Riba de Berga, arran d'un reportatge publicat recentment a aquest diari. Concretament, a la fotografia s'hi pot veure un peu dins d'un gran forat d'aquest vial de la capital berguedana. El jurat el formaven membres de l'Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis de Berga i membres de les entitats organitzadores. Les fotos presentades i premiades es projectaran el dia de la presentació dels projectes. També es podran veure a la pàgina web www.bergueda.cat i al apsd-guillembergueda.blogspot.com.es.

El conseller comarcal d'Atenció a les Persones, Josep Lara, va dir en el moment del lliurament que l'objectiu del premi és aconseguir que aquestes barreres arquitectòniques copsades a les imatges presentades al concurs s'acabin eliminant. Una comissió que vetllarà per aconseguir-ho.