Segueix-nos a les xarxes socials:

«Joc de cartes» busca el millor càtering de Barcelona

L'episodi d'aquest dimecres a la nit tindrà un jurat especial. Descobreix-lo!

«Joc de cartes» busca el millor càtering de BarcelonaCCMA

Joc de cartes” busca aquest dimecres (22.45 h) el millor càtering de Barcelona en un programa molt especial. Tres empreses s’enfrontaran per endur-se el títol, i l’encarregat de decidir-ho serà un jurat format pels 12 restauradors que s’han emportat el Segell Blau al llarg d’aquesta segona temporada, és a dir, els que tenen el local més sostenible.

La primera empresa de càtering que jugarà serà Just Royal Barcelona, dedicada a càtering per a empreses i casaments. Els propietaris són Alfredo Rodríguez i Elisabeth Pérez, que s’encarreguen de la cuina i les postres respectivament.

El segon negoci és l’Airolo, una empresa de càtering centrada en la cuina tradicional catalana amb tocs d’autor. Josep “Tito” Santacana n’és el propietari i Francesc Brunet, el cap de sala.

I el tercer negoci serà Lapetrella Càtering, una empresa de càtering saludable. Lara Petrella i Priscila Heiner són brasileres i copropietàries del negoci.

“Joc de cartes” és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d’una zona determinada s’enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 00.00, "Joc de cartes" rebrà vuit restauradors al Capritx

Prem per veure més contingut per a tu