Avui, a les 21.50 h, s'emetrà el tercer capítol de Joc de cartes estiu, en què Marc Ribas visitarà la Costa Brava per buscar el millor restaurant de l'estiu.

En aquesta ocasió, el recorregut estiuenc de Joc de cartes arriba a la Costa Brava per retre homenatge a la cuina tradicional de Tossa de Mar. Marc Ribas presentarà les parelles, formades pel Caspar i en Josep, un holandès i un català que encapçalen la proposta gastronòmica del Can Sophia; la dels germans Raúl i Miquel Mondéjar, que presumeixen dels seus exquisits arrossos al restaurant Minerva; i, per últim, l'equip format pel matrimoni del Xavier i la Núria, un administrador fiscal i una psicòloga que lideren Sa Muralla, un establiment amb una ubicació privilegiada. D'entre tots, i davant del blau marí del mar tossenc, es coneixerà el guanyador d'aquest nou duel estiuenc.

En la versió d'estiu, a Joc de cartes es juga per parelles. Cada restaurant estarà representat pel seu propietari i per un segon concursant. Aquests competiran per convertir-se en l'establiment d'una localitat en una categoria determinada i per un premi en metàl·lic per invertir en el negoci.