La sèrie d'Antena 3 Fariña va ser la gran triomfadora de la gala dels vintens premis Iris de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió celebrada dimarts a la nit, en endur-se els quatre guardons als quals optava. Els premis es van lliurar durant un acte conduït per Boris Izaguirre celebrat a Madrid. Durant la gala es van anar desvetllant els guanyadors de les 12 categories que voten en secret i davant notari els membres de l'Acadèmia. Antena 3, que partia com una de les favorites amb 15 nominacions, es va emportar, finalment, vuit guardons.

L'aposta d'Antena 3 per la ficció també es va veure recompensada amb el guardó a millor producció, en aquest cas per La catedral del mar, mentre La casa de papel es va endur el de millor actriu, que va recaure en Úrsula Corberó.

Per la seva banda, Televisió Espanyola va obtenir amb tres premis, dos d'ells per al concurs Operación Triunfo. El talent va ser guardonat en la categoria de millor programa i en la modalitat de millor presentador, per la tasca de Roberto Leal, que condueix aquest reeixit espai per segon any consecutiu a TVE.