Segueix-nos a les xarxes socials:

Mercedes Milá desaprova el discurs negacionista de Miguel Bosé i dona suport a Rocío Carrasco

«No puc estar d'acord amb aquest discurs negacionista perquè penso el contrari», ha dit sobre Bosé

Mercedes Milá desaprova el discurs negacionista de Miguel Bosé i dona suport a Rocío Carrasco

Mercedes Milá ha gaudit del dia de San Jordi a la seva llibreria de Barcelona, allà s'ha pogut parlar amb ella del seu amic Miguel Bosé i de la seva controvertida entrevista. I és que, com ja sabem, no es parla de cap altra cosa que del famós cantant i de Rocío Carrasco, dos testimonis que han donat la volta sencera al país i que han aixecat la població per la seva importància en els mitjans, tot i que de forma diferent.

Quant al testimoni de Miguel Bosé, la periodista ha confessat que no està d'acord amb el seu testimoni negacionista: «No, no el recolzo. No puc recolzar aquest discurs negacionista perquè penso el contrari. Són les seves paraules i els seus pensaments, no els meus».

Al contrari, la periodista ha volgut mostrar el seu recolzament a Rocío Carrasco: «La Rocío ha de tenir una necessitat imperiosa per despullar-se tant. Ella és la representació de milers de dones a Espanya. Jo sí que la crec». Quant al documental, assegura que és de les millors coses que ha vist en televisió: «Sincerament, em sembla que aquest documental és extraordinari, està tan ben fet, està tan ben promocionat. La cadena ho està fent tan bé en aquest sentit, que només puc treure'm el barret».

Prem per veure més contingut per a tu