Atresmedia rescata un dels formats més estimats pels espectadors. Password, el mític concurs que va emetre Cuatro entre el 2008 i el 2010 amb Luján Argüelles, arrencarà pròximament una nova etapa al grup de comunicació juntament amb la productora Fremantle. Així es va anunciar ahir al matí a la fira internacional MIPCom 2022 de Cannes. En una nota de premsa, Atresmedia revela que el càsting per participar al nou Password ja està obert. De moment es desconeix qui estarà al capdavant del concurs, que va comptar amb Argüelles al capdavant entre juliol del 2008 i gener del 2010. Ana Milán va agafar les regnes del programa des d’aquesta última data i fins al juny del 2010.

El concurs passarà a augmentar l’aposta d’Atresmedia per l’entreteniment i, concretament, la seva àmplia oferta de concursos. El grup treballa actualment a les adaptacions d’El club del 1% i de The wheel, que comptarà amb Juanra Bonet als comandaments.

Password és un dels formats televisius amb més trajectòria. Estrenat als anys 60 a la televisió americana, el concurs ha tingut diverses vides al llarg dels anys. A l’abril de 2022 el programa era recuperat per la cadena NBC dels Estats Units amb el mític Jimmy Fallon al seu capdavant.