Segueix-nos a les xarxes socials:

«Joc de cartes» enfronta quatre restaurants de la Cerdanya aquest dimecres

El programa de TV3 visitarà establiments d'Urús, Bellver de Cerdanya, Puigcerdà i Fontanals de Cerdanya

«Joc de cartes» enfronta quatre restaurants de la Cerdanya aquest dimecresTV3

Marc Ribas tornarà al Pirineu per explorar les propostes culinàries de la Cerdanya. Quatre restauradors s'enfrontaran per demostrar les seves virtuts i habilitats, però només un s'endurà el títol de millor restaurant de la Cerdanya. 

Arrencaran al Cal Cebes, el restaurant de Sebastià Alboquers, que finalment ha trobat a Urús el lloc on oferir la cuina tradicional que li agrada fer. Seguiran a Pi, a Bellver de Cerdanya, per conèixer el Nou Cal Caterí, el restaurant on Miren Villena integra a taula els seus orígens bascos i catalans. La tercera parada serà a Puigcerdà, on Enric Armengol acaba d'obrir El Gat Negre, un local de tapes i plats per compartir. I qui també acaba d'estrenar restaurant és Gerard Moreno, que ha obert El Paller de Queixans, a Fontanals de Cerdanya, després d'altres projectes de restauració a la comarca.  

El programa s'emetrà aquest dimecres a les 22:05 hores a TVE. El guanyador de l'onzè capítol de la sisena temporada s'endurà els 5.000 euros i el títol del millor restaurant de la Cerdanya.

Prem per veure més contingut per a tu