Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ACPC i cinc associacions de premsa de tot l'Estat demanen suport a l'Administració central

L'ACPC i cinc associacions de premsa de tot l'Estat demanen suport a l'Administració central

La darrera edició del Dia de la Premsa Comarcal que l'ACPC va organitzar a Barcelona el mes de novembre, va ser l'embrió perquè les associacions de premsa que van assistir vingudes de tot l'Estat decidissin començar a col·laborar i treballar conjuntament per poder obrir les portes de determinades administracions que, fins al moment, els hi estan tancades.

Conjuntament, aquestes associacions sumem més de 1.300 treballadors i 2.200 col·laboradors, amb un pressupost global de quasi 49 milions d'euros. A banda de donar vida i negoci en cadascun dels territoris on existeixen, i arribar a 7.000.000 de persones les quals donen fe de l'arrelament d'aquests mitjans en el seu entorn.

Per aquest motiu les associacions signants del manifest reclamen a l'Administració central el compromís de les administracions públiques estatals per a incloure en la seva inversió publicitària als mitjans de comunicació locals i comarcals especialitzats en informació de proximitat.

I també que se'ls tingui en compte, de manera destacada, a l'hora de dissenyar ajudes econòmiques destinades a pal·liar els efectes de les crisis, fent èmfasi en l'efecte multiplicador que la nostra activitat té en la dinamització social, cultural i econòmica sobre les nostres àrees d'influència.

Una iniciativa que va començar a Barcelona el passat mes de novembre, i que ha començat a caminar avui a Getxo, el 24 de març del 2023.

Prem per veure més contingut per a tu