'Consumits pel foc' (Proa), de Jaume Cabré, i 'A cor obert' (Columna), d'Oriol Mitjà segueixen liderant per segona setmana les vendes en català de ficció i no-ficció, respectivament, la setmana del 12 al 18 d'abril a Catalunya, a menys d'una setmana per a la celebració de Sant Jordi, segons dades de Libridata. Pel que fa a infantil i juvenil, el més venut en català és 'La llegenda de Sant Jordi amb solapes de roba' (Estrella Polar), de Natàlia Juan Abelló. 'Sira' (Planeta), de María Dueñas, i 'El humor de mi vida' (Harper Collins), de Paz Padilla, són els més venuts en castellà, en ficció i no-ficció, respectivament.

Els llibres de no ficció que triomfaran aquest Sant Jordi

Els llibres de no ficció que triomfaran aquest Sant Jordi

La llista dels més venuts de ficció en català l'encapçala 'Consumits pel foc' (Proa), de Jaume Cabré. El segueixen 'La dona de la seva vida' (Columna), de Xavier Bosch; 'L'home que va viure dues vegades' (Columna), de Gerard Quintana, i 'Tàndem' (Destino), de Maria Barbal i 'El dia que vaig marxar' (Univers), d'Albert Om.

Pel que fa la no-ficció el més venut en català és 'A cor obert' (Columna), d'Oriol Mitjà, seguit per 'Paraules d'Arcadi' (Angle), d'Arcadi Oliveres; 'Les hores greus' (Símbol), de Quim Torra; 'L'armardura del rei' (Ara Llibres), d'Albert Calatrava, Ana Pardo de Vera i Eider Hurtado, i 'El camarot del capità' (Destino), de Màrius Carol.

Els llibres de ficció que triomfaran aquest Sant Jordi

Els llibres de ficció que triomfaran aquest Sant Jordi

Pel que fa a infantil i juvenil, el més venut en català és 'La llegenda de Sant Jordi amb solapes de roba' (Estrella Polar), de Natàlia Juan Abelló, seguit per 'Sant Jordi i el drac' (Combel), de Meritxell Martí i Xavier Salomó, i 'Gràcies. Història d'un veïnat' (Animallibres), de Rocio Bonilla.

Castellà

El més venut en castellà a Catalunya en ficció és 'Sira' (Planeta), de María Dueñas; 'Transbordo en Moscú' (Seix Barral), d'Eduardo Mendoza; 'El arte de engañar al karma' (Suma de Letras), d'Elisabet Benavent; 'El juego del alma' (Suma de letras) de Javier Castillo, i 'Independencia' (Tusquets), de Javier Cercas

De no-ficció en castellà, encapçala les vendes 'El humor de mi vida' (Harper Collins), de Paz Padilla, juntament a 'El infinito en un junco' (Siruela), d'Irene Vallejo; 'La armadura del rey' (Roca), d'Albert Calatrava, Ana Pardo de Vera i Eider Hurtado; 'Niadela' (Errata Naturae), de Beatriz Montañez, i 'Dime que comes y te diré que bacterias tienes' (Grijalbo), de Blanca García-Orea Haro.

Pel que fa a infantil i juvenil, els més venuts en castellà són 'Exi. Bienvenido a Glitch City' (Planeta), d'Exi; 'Los compas y la maldición de Mikecrack' (Mr Ediciones), de Mikecrack, El Trollino i Timba Vk. i 'Los compas y la cámara del tiempo' (Mr Ediciones), de Mikecrack, El Trollino i Timba Vk.