El Jutjat Mercantil número 4 de Madrid ha obert la fase de liquidació del fabricant de piruletes i dolços Festa, fabricant dels populars Kojak ', que va presentar concurs voluntari de creditors, després de la impossibilitat del compliment del conveni aprovat, segons recull l'Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

No obstant això, fonts internes de l'empresa, han assegurat que l'activitat de l'empresa "continuarà" i que el s'ha iniciat és un "procés concursal". "No hi ha intencions de tancar", explicaven aquestes fonts, que no obstant admeten que el futur de Festa s'anirà veient "segons vagi reaccionant" la companyia dins de l'esmentat procés concursal.

D'aquesta manera, el jutjat ha acordat la suspensió de les facultats d'administració i ha declarat dissolta Festa SA, cessant en la seva funció als seus administradors, que seran substituïts per l'administració concursal, que ha estat reposada en el càrrec.

El jutjat recorda que qualsevol creditor o persona que acrediti interès legítim podrà personar i ser part en la secció, al · legant per escrit el que consideri rellevant per a la qualificació del concurs com a culpable dins dels 10 dies naturals següents a la publicació al BOE