Segueix-nos a les xarxes socials:

Amazon instal·larà al Prat un gran centre logístic per al sud d'Europa

El gegant del comerç electrònic pagarà 30 milions d'euros per una parcel·la de 15 hectàrees

Amazon instal·larà al Prat un gran centre logístic per al sud d'Europaacn

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) va signar ahir l'adjudicació d'una parcel·la al polígon Mas Blau, al Prat de Llobregat, a la multinacional nord-americana Amazon, amb una superfície de 15 hectàrees i un cost de 30 milions d'euros. El gegant del comerç electrònic va optar a l'oferta pública de compra a l'octubre i té previst instal·lar-hi un centre logístic, d'acord amb els usos previstos en l'adjudicació. Un cop assignada la parcel·la, Amazon té un mes per signar el contracte d'arres i formalitzar la compravenda, van informar fonts de l'Incasòl. En un comunicat, Amazon va celebrar l'adjudicació per poder "seguir expandint" la seva xarxa logística a Europa.

El director de l'Incasòl, Francesc Damià Calvet, el president de la Generalitat, Artur Mas, i els consellers de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, van assistir ahir a la signatura de l'adjudicació.

D'aquesta manera, la Generalitat accepta l'oferta de la multinacional per fer-se amb uns terrenys industrials "d'ús principal" logístic, i amb "usos complementaris vinculats" a l'activitat principal, com ara oficines, una àrea comercial i restauració.

Ja el 2014 va transcendir l'interès de la companyia per aquests terrenys, i el mes de novembre es va conèixer que havia optat a l'opció de compra de la zona per 30 milions d'euros.

Prem per veure més contingut per a tu