Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell del Bages posa en marxa una altra edició de Joves per l'Ocupació

Gairebé 3 de cada 4 participants al programa durant el curs passat ha acabat trobant feina

El Consell Comarcal del Bages iniciarà en breu la tercera edició del programa Joves per l'Ocupació, que se centrarà en indústries alimentàries i indústria del metall. Els participants podran fer pràctiques laborals mentre es formen, obtenir el títol d'ESO si no el tenen i participar en tutories individuals i grupals, amb l'objectiu d'aconseguir contractes de treball. El curs passat, la taxa d'inserció laboral dels participants al programa va ser de gairebé el 75%.

El programa s'adreça a joves d'entre 16 i 24 anys, amb nivell formatiu de graduat escolar o certificat d'ESO, en situació d'atur i inscrits al Sistema de Garantia Juvenil. Les persones interessades han d'inscriure's al Consell Comarcal o bé trucar als telèfons 93 693 03 83 o 93 693 03 54.

Joves per l'Ocupació, gestionat pel Consell, va aconseguir l'any passat una taxa d'inserció "molt positiva", segons ho valoren fonts de l'ens. A la finalització del programa, gairebé el 75% dels joves participants s'havien inserit en el món laboral en un curt període de temps.

Prem per veure més contingut per a tu