Segueix-nos a les xarxes socials:

Crist Rei de Manresa acomiada l'assessor fiscal Celdoni Sala

El gospel va posar un emotiu contrapunt musical al comiat religiós de qui va ser l'ànima de la Federació Empresarial de la Catalunya Central

Crist Rei de Manresa acomiada l'assessor fiscal Celdoni Salamarta pich

No només el cant gregorià; també el gospel figurava entre les passions musicals de Celdoni Sala, secretari i motor de la Federació Empresarial de la Catalunya central des de la seva fundació, l'any 1987. I cants com This little of mine, When the praises go up, Amazing grace, Lean on me Let me wait van sonar ahir a la tarda a l'església de Crist Rei de Manresa en homenatge de l'assessor fiscal i antic fundador del partit dretà Solidaritat Catalana.

La cerimònia religiosa, que va oficiar el rector de la parròquia, mossèn Estanislau Corrons, va aplegar familiars i amics de Sala, mort la matinada de dimecres passat als 79 anys i ja acomiadat en una estricta intimitat l'endemà a la sala Montserrat de Fontanova. Ahir, ja sense el cos del finat present, la cerimònia va esdevenir un recordatori de Celdoni Sala, columnista de Regió7, al qual van assistir també representants del món empresarial manresà.

L'ofici, en què la música va tenir un explícit protagonisme, va començar amb els versos de La vall del riu vermell i es va tancar amb un exuberant When the saints go marchin' in, que va precedir un càlid aplaudiment dels assistents adreçat a la memòria del difunt. I a l'emotiu homenatge musical.

Prem per veure més contingut per a tu