La consellera d´Agricultura, ramaderia, pesca i alimentació, Meritxell Serret, ha visitat avui les instal·lacions de la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola i ha estat rebuda pel president d´Ampans, Sebastià Catllà. Amb motiu de la visita territorial al Bages l´alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda, i la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, han acompanyat la consellera en el recorregut que ha fet per la finca.

La visita ha fet parada a la llar-residència, que acull 25 persones amb discapacitat intel·lectual al costat mateix d´una de les vinyes d´Urpina. El projecte social que Ampans va començar l´any 2006, a partir de la donació de la finca a l´entitat, ha anat creixent i el darrer projecte ha estat la formatgeria Muntanyola.

La formatgeria dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual i elabora formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella. El projecte, impulsat per Ampans aposta per l´activitat agrosocial, a l´entorn de la formatgeria, les vinyes, els horts i la plantació d´oliveres, com a via d´integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.