Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Incasòl posa a la venda 50.000 m2 de sòl industrial a Vilanova del Camí

Es comercialitzen set parcel·les, el preu de venda de les quals va dels 60 als 65 euros el metre quadrat

L'Institut Català del Sòl, Incasòl, inicia la comercialització per concurrència d'ofertes del sector industrial Riera de Castellolí de Vilanova del Camí. En total, es posen a la venda 7 parcel·les per a indústria aïllada gran i petita destinades a usos industrials i comercials.

Segons va informar ahir en una nota el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, els terrenys que es posen al mercat sumen una superfície total de 51.089,19m 2 de sòl i 50.067,41m2 de sostre, distribuïts en parcel·les que oscil·len entre els 3.200 m2 i els 17.500 m2 de superfície. El preu de venda va dels 60 als 65 euros per metre quadrat.

Les sol·licituds es poden presentar fins a les 2 del migdia del dia 20 de juny al registre de l'Incasòl. Els detalls de la concurrència es poden consultar a la direcció comercial de l'Incasòl, a l'ajuntament de Vilanova del Camí i a la pàgina web incasol.gencat.cat.

El sector Riera de Castellolí està situat en una corona industrial consolidada, amb accés directe a la A-2 al seu pas per l'Anoia. Empreses com Abacus, que hi té la seva nau logística, Binicastillo SL i Iniciatives Les Gombes SL ja estan instal·lades en terrenys d'aquest polígon comercialitzats pel mateix Incasòl.

Prem per veure més contingut per a tu