Seat contractarà 115 treballadors per afrontar l'augment de la producció a la planta de Martorell. Es tracta d'empleats que ara mateix disposen d'un contracte amb una empresa de treball temporal i a partir del 5 de febrer formaran part de Seat amb un contracte indefinit. La incorporació d'aquests 115 llocs de treball se sumen als 150 que es van incorporar a l'empresa el 8 de gener i reforçarà les línies de producció de l'Ibiza i l'Arona, ambdós fabricats sobre la plataforma MQB A0 del Grup Volkswagen, que Seat va estrenar el 2017.

Davant l'increment en la producció, Seat també establirà torns addicionals en cap de setmana durant aquest any. Així, la línia 2 (Seat León) treballarà els dissabtes 27 de gener i 10 i 17 de febrer.

Segons la companyia, aquestes contractacions consoliden l'increment de plantilla de Seat en els darrers anys. Aquest any, el nombre de professionals del grup Seat va augmentar en 185 persones. A més, Seat va incorporar l'any passat 75 joves que van iniciar els seus estudis a l'Escola d'Aprenents.

Des del 2015, la companyia ha incrementat el nombre de professionals en 470 persones i al tancament de l'any passat la marca comptava amb 14.672 treballadors directes.