06 de abril de 2018
06.04.2018
40 Años
40 Años

CaixaBank, escollit per quart any millor banc a Espanya per Global Finance

05.04.2018 | 23:50

CaixaBank ha estat elegit per quart any consecutiu com a millor banc a Espanya per la revista nord-americana Global Finance. L'entitat celebrarà avui la seva primera junta general d'accionistes a València, on el mes d'octubre passat va traslladar la seva seu social i fiscal.

Global Finance, que atorga aquests premis des de fa 25 anys, ha valorat aspectes de l'entitat, com el servei al client, la implantació en el territori, el creixement del patrimoni i la rendibilitat, el desenvolupament de nous negocis o la innovació en productes.

El premi se suma al guardó concedit per la revista britànica Euromoney com a millor entitat de Banca Privada a Espanya 2018, així com el de Banc de l'any el 2016 a Espanya per The Banker.

«Aquest guardó suposa un nou reconeixement a una manera de fer banca, compromesa amb l'entorn, socialment responsable, amb vocació social i que contribueix al desenvolupament de les persones i del conjunt de la societat», va destacar ahir el president de CaixaBank, Jordi Gual.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit