Segueix-nos a les xarxes socials:

Caixabank millora les condicions de l'ERO però no aconsegueix avenços en les negociacions

CaixaBank va millorar ahir la seva oferta de baixes incentivades per cobrir l'ajust de 2.157 persones que vol aplicar a tot l'Estat, però no va aconseguir avenços en la negociació amb els sindicats, que segueixen considerant insuficient la nova proposta.

El passat 7 de febrer, CaixaBank va plantejar una primera oferta d'indemnitzacions, i ahir el va incrementar «lleument», segons els sindicats. No obstant això, la representació de la plantilla continua exigint a la direcció del banc que renunciï a fer acomiadaments forçosos si no es cobreixen voluntàriament les 2.157 extincions de contracte previstes.

De la seva banda, el banc segueix dividint el personal susceptible d'acollir-se a una extinció de contracte en tres col·lectius diferents: menors de 53 anys, treballadors de 53 i 54 anys i personal a partir de 55 anys.

Als primers, els menors de 53 anys, els ofereix ara una indemnització equivalent a 40 dies per any treballat amb un màxim de dues anualitats i un mínim de 18 mesos (fins ara eren 33 dies per any treballat amb un màxim de dues anualitats i sense mínim de mesos).

Pel que fa als empleats que tenen 53 i 54 anys, no ha variat la seva oferta i els abonaria una indemnització equivalent al 50% del seu sou regulador de cinc anualitats, i els pagaria el conveni especial amb la Seguretat Social fins als 60 anys.

Prem per veure més contingut per a tu