24 de abril de 2019
24.04.2019

Seat posa en marxa una prova pilot de 'car sharing' a Madrid

Durarà sis mesos i si els resultats són positius es podria estendre a altres ciutats, com Barcelona

24.04.2019 | 00:56

La companyia automobilística Seat, amb seu a Martorell, ha posat en marxa una prova pilot de car sharing a Madrid, un servei que estarà disponible per a clients de la marca i el públic en general amb un cost de 2 euros per hora, incloent-hi el combustible i l'assegurança, més un preu variable per quilòmetre.

Els vehicles estan disponibles al concessionari Castellana Motor mitjançant la tecnologia Respiro, una plataforma que la marca va adquirir el 2018 i que gestiona XMBA. La prova pilot durarà sis mesos i si els resultats són satisfactoris s'estendria a altres ciutats de l'Estat, com per exemple Barcelona, segons han explicat fonts de Seat a l'ACN. El servei seria ofert pels concessionaris de la marca.

Seat utilitza els models Ibiza TGI, l'híbrid de gas natural de la marca. Com que es tracta d'un model ECO, els usuaris podran accedir lliurement a la zona de baixes emissions de Madrid Central, podran circular i estacionar durant protocols d'anticontaminació o obtenir una reducció del 50% dels aparcaments regulats, entre d'altres. Amb aquesta prova pilot, Seat ha explicat que també vol acostar-se a conductors que no disposen de cotxe privat.

«La possibilitat d'oferir Respiro a través dels concessionaris de Seat ens permetrà acostar als nostres clients noves formes de mobilitat com el car sharing així com fer partícips els nostres concessionaris del procés de transformació de mobilitat», expliquen fonts de la marca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit