Segueix-nos a les xarxes socials:

Seat atura la producció de Martorell fins dilluns

L'incendi de la fàbrica d'un proveïdor a Abrera ha obligat a aturar completament l'activitat

Seat atura la producció de Martorell fins dillunsGUSTAU NACARINO

Seat mantindrà parades totes les línies de muntatge de la planta de Martorell (Barcelona) fins dilluns que ve davant la impossibilitat de trobar una alternativa a curt termini de la falta de subministraments provocada per l'incendi de la fàbrica del proveïdor Faurecia, ubicada a Abrera.

L'incendi que va afectar a la matinada de dimarts passat a Faurecia ha deixat a Seat, el seu principal client, sense taulers de control, el que ja va obligar a la marca dirigida per Luca de Meo a paralitzar la producció en els torns de tarda i nit d'ahir, i el d'aquest matí.

Després d'avaluar la situació en una reunió celebrada aquest mateix matí, Seat ha decidit mantenir tancada la planta de Martorell aquesta tarda i tot el dia de demà, i queda en l'aire la possibilitat que la producció pugui reprendre dilluns que ve, segons ha informat l'automobilística.

Diumenge a la tarda, la companyia tornarà a avaluar la situació amb l'esperança d'haver trobat en aquests dies una alternativa i es decidirà si el dilluns la fàbrica pot arrencar la producció amb normalitat, el que encara no està garantit.

De moment, la supressió de tres torns de treball -tard, nit i demà- ha comportat que es quedin a casa uns 6.600 treballadors vinculats a la producció i que es deixin de fabricar uns 2.200 cotxes.

Prem per veure més contingut per a tu