Segueix-nos a les xarxes socials:

Macsa ID, premi a la innovació als European Business Awards

La companyia manresana ha estat seleccionada d'entre 150.000 negocis

Macsa ID, premi a la innovació als European Business Awardsmacsa id

La companyia amb seu a Manresa de solucions globals de codificació, marcatge i traçabilitat, Macsa ID, ha guanyat el premi a la innovació dels European Business Awards 2019, de la categoria de facturació entre 26 i 150 milions d'euros, en una cerimònia d'entrega de premis a Varsòvia. Macsa ID ha estat escollida l'empresa més innovadora d'entre més de 150.000 negocis de 33 països diferents i després d'una sessió final d'avaluació cara a cara.

Més de 500 líders empresarials amb èxit de tot Europa es van reunir a l'esdeveniment de dos dies, amb polítics, ambaixadors i acadèmics presents per celebrar l'èxit comercial de Macsa ID dins la competència empresarial més gran i prestigiosa d'Europa.

Amb aquest premi, Macsa ID ha estat reconeguda per les seves tecnologies de marcatge i codificació làser i per impulsar la innovació del sector amb la seva experiència. L'empresa inverteix més del 8% de la seva facturació en I+D cada any. Va ser la primera companyia del món a desenvolupar un làser de codificació dinàmic, i ha registrat més de 30 patents internacionals que han impulsat importants desenvolupaments tecnològics dins del seu sector industrial.

Això li proporciona els recursos necessaris per proveir solucions de traçabilitat netes i sostenibles i reemplaçar tecnologies més tradicionals que són perjudicials per al medi ambient.

Noves iniciatives recents de la UE, com la de «Plàstics en una economia circular» i noves normes en els productes fitosanitaris, requereixen que la indústria de l'embalatge accepti la seva part de responsabilitat per a un futur més sostenible.

Aquest enfocament de la codificació làser sostenible, e-coding, posiciona l'empresa Macsa ID com un dels principals proveïdors de solucions ecològiques, amb la qual cosa permet als seus clients reduir la seva petjada de carboni.

Prem per veure més contingut per a tu