Casa Seat, l'espai que la marca amb seu a Martorell ha impulsat a la confluència del passeig de Gràcia i l'avinguda Diagonal de Barcelona, obrirà les portes el 23 d'abril, diada de Sant Jordi, en «homenatge a la ciutat que va veure néixer Seat fa gairebé 70 anys». L'objectiu d'aquest espai, de 2.600 metres quadrats distribuïts en quatre plantes, és contribuir a crear la mobilitat del futur, fomentant la difusió d'idees, el debat i la trobada al voltant de la sostenibilitat, el disseny, la tecnologia i l'empresa, entre altres temàtiques, segons ha informat Seat en un comunicat.

Casa Seat també inclourà concerts, trobades amb creadors, exposicions artístiques i tota mena d'expressions culturals, i els visitants també podran accedir a una zona de restauració, així com a un espai de treball obert a trobades i projectes innovadors.

El vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths, posava ahir en valor en un comunicat que Casa Seat és un tribut a Barcelona: «Per això hem decidit inaugurar l'espai al públic el 23 d'abril. És un dels dies més especials de l'any per a la ciutat i per a la cultura, i volem formar part d'aquesta jornada».

Per impulsar aquest projecte, Seat ha comptat amb la col·laboració de l'arquitecte Carlos Ferrater (estudi OAB), al capdavant de la remodelació de l'edifici, i l'interiorista Lázaro Rosa-Violán, un dels professionals amb més projecció internacional, que lidera el disseny d'aquest espai. El director de Casa Seat, Gabriele Palma, explicava en el mateix comunicat corporatiu que «a partir del dia de Sant Jordi, el futur de la mobilitat tindrà un punt de trobada a Casa Seat. Desenvoluparem continguts vinculats amb la tecnologia, la innovació, l'empresa, i també amb l'art, el disseny, la cultura i les tendències urbanes».

L'espai ja es pot visitar a través de la pàgina web www.casa.seat, en què les persones interessades poden obtenir més informació sobre el projecte i mantenir-se informades sobre les novetats relacionades amb l'espai i la programació.