Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ACM impulsa una campanya per reactivar pobles i ciutats de Catalunya després del coronavirus

L'entitat vol donar major suport al municipalisme amb serveis d'assessorament per millorar la gestió econòmica

L'Associació Catalana de Municipis (ACM) ha posat en marxa una campanya per reactivar socioeconòmicament els pobles i ciutats de Catalunya després de la crisi del coronavirus. 'Reactivem Catalunya' tindrà una durada de tres mesos i es basarà en tres eixos: reunions telemàtiques amb tots els alcaldes i alcaldesses de Catalunya; un nou servei d'assessorament al municipalisme per millorar la gestió econòmica, territorial i relativa a la contractació pública; i una campanya publicitària a TV, ràdios i xarxes socials. "Ens bolcarem en minimitzar els efectes de la crisi i promoure una sortida justa, equilibrada i sostenible per fer que la prosperitat arribi a tots els racons del país", ha afirmat el president de l'ACM, Lluís Soler.

"Amb aquesta campanya volem posar tots els actius del municipalisme català a treballar per a la reactivació socioeconòmica", ha assenyalat Soler. L'entitat municipalista es reunirà amb tots els alcaldes i alcaldesses i representants d'ens locals del país, mitjançant les trobades telemàtiques dels consells d'alcaldia, iniciats la setmana passada al Segrià, Alt Urgell, Pla d'Urgell, Vallès Oriental, Noguera i Baix Ebre. En un segon àmbit, l'ACM ha llençat una campanya mediàtica amb l'objectiu de fomentar la reactivació socioeconòmica i alhora agrair la tasca de tots els servidors públics, professionals i equips sanitaris i d'emergències que han contribuït a superar la pandèmia.

Finalment, en el tercer bloc de la campanya 'Reactivem Catalunya', l'ACM ha reorientat el seu pla de mandat 2020-2024 per així donar un major suport al municipalisme català a través de nous serveis d'assessorament per millorar la gestió econòmica, territorial i relativa a la contractació pública. També donarà un major impuls a l'Agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible, impulsant l'agenda rural de Catalunya, clàusules de compromisos a les licitacions de la Central de Compres i divulgació de bones pràctiques locals.

Prem per veure més contingut per a tu