Segueix-nos a les xarxes socials:

Seat ofereix teletreballar dos dies a la setmana a 5.554 empleats

Més de mil treballadors ja s'han adherit a la iniciativa, acordada amb els representants de la plantilla

Seat ha posat en marxa una nova modalitat de treball que permet a 5.554 empleats realitzar les seves tasques des de casa dos dies a la setmana i que inclou una garantia de desconnexió digital.

Una mica més de mil empleats ja s'han adherit a aquesta iniciativa, acordada amb els representants dels treballadors, i que busca conciliar la vida personal i la laboral i avançar en la transformació digital de Seat, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Els treballadors que optin per aquesta nova modalitat de treball -a la qual poden accedir només els que poden realitzar les seves tasques de manera no presencial- poden utilitzar les eines tecnològiques per quedar-se a casa dos dies a la setmana i poden organitzar-se el seu propi horari aquests dies entre les 6.00 i les 20.00 hores.

L'experiència duta a terme durant el recent confinament per l'epidèmia de covid-19 ha servit per fer aquest pas, ja que en aquestes setmanes més de 5.000 empleats van teletreballar.

L'empresa i els sindicats han acordat que l'empleat té dret a no respondre a qualsevol tipus de comunicació fora del seu horari laboral per garantir la desconnexió digital. Amb la posada en marxa d'aquesta nova modalitat de treball, Seat espera a més que es redueixi l'emissió de CO2 a l'atmosfera en un una mitjana de 7,2 quilos al dia.

D'altra banda, Renault ha creat una nova vicepresidència de Comunicació de Marques com a part del seu projecte per desenvolupar la seva organització entorn de les seves firmes, lloc que ocuparà Christian Stein, actual director de Comunicació de Seat.

Prem per veure més contingut per a tu