Creix la diferència de preu entre productor i client al sector agroalimentari
La diferència entre el preu que paga el consumidor i el que rep el productor pels productes agroalimentaris s'ha incrementat el 47% des del març, coincidint amb la pandèmia i també amb la modificació de la Llei de la cadena alimentària per part del govern espanyol, segons Unió de Pagesos. El sindicat considera que aquesta eina «no és útil» i reclama canvis per fer-la efectiva ara que s'haurà de convalidar la reforma de la llei al Congrés. D'altra banda, la contractació en la campanya de la fruita ha caigut el 47% respecte a l'any passat.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Economia
-
«Els clients joves són els que tenen més clares les inversions sostenibles»
-
El programa d’‘Indústria Connectada’ de Fom Talent torna a València
-
Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
-
La Inspecció de Treball fa un 43% més d’actuacions en seguretat i salut laboral el 2023 respecte a l’any anterior
Comentaris
Veure comentaris