El Rebost del Bages ajuda 5 empreses agroalimentàries a fer créixer el negoci
Cinc pimes i microempreses del sector agroalimentari del territori han participat enguany al programa «T´acompanyem per créixer», impulsat pel Rebost del Bages i emmarcat en el Pla Estratègic i Operatiu de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona. Les empreses participants són Cal Pepitu, productors de carn i embotits de Cardona, Caves Artium, d´Artés, L´Horta que Brota, productors agraris, de Viladordis, Mel Cal Fuster, de Castelladral, i un projecte de ramaderia d´ovelles i cabres de Míriam Ramírez, al parc de Montserrat. Totes cinc van iniciar el programa el 2019 i van rebre assessorament i una proposta d´accions per fer el 2020. Enguany, el programa les ha acompanyat en la implementació de les accions, que en algun cas han hagut de ser reformulades per donar resposta a la crisi de la covid-19.
Temes
Més a Economia
-
«Els clients joves són els que tenen més clares les inversions sostenibles»
-
El programa d’‘Indústria Connectada’ de Fom Talent torna a València
-
Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
-
La Inspecció de Treball fa un 43% més d’actuacions en seguretat i salut laboral el 2023 respecte a l’any anterior