Segueix-nos a les xarxes socials:

Mercadona inverteix 6,7 milions en l'obertura del nou establiment de Manresa

La cadena contracta onze persones més per atendre al supermercat del carrer Francesc Moragas, que substitueix el de plaça Mil·lenari

Mercadona inverteix 6,7 milions en l'obertura del nou establiment de Manresamercadona

La cadena valenciana Mercadona va obrir ahir un nou establiment a Manresa, en el qual ha invertit 6,7 milions d´euros, segons fonts de l´empresa. El nou supermercat, ubicat al carrer Francesc Moragas, substitueix el que fins aquest dissabte estava en funcionament just al davant, a la cantonada amb la plaça Mil·lenari, «per no adaptar-se als estàndards de qualitat i comoditat requerits actualment», segons les mateixes fonts.

El supermercat obert des d´ahir al matí, el tercer que la cadena té a Manresa, compta amb una plantilla de 52 persones, 41 reubicades del Mercadona de Mil·lenari, i onze més contractades per al llançament del nou establiment, segons han explicat fonts de l´empresa valenciana a aquest diari.

El supermercat s´ha construït on hi havia ubicada la benzinera Set Serveis, que va vendre el solar a la cadena de distribució. Les obres es van iniciar el 25 de maig, i hi han treballat 134 persones de 46 empreses proveïdores, ha apuntat l´empresa.

El nou Mercadona és dels que la cadena anomena «eficients», un model que la companyia està implantant a tota la cadena. Aquesta obertura forma part del pla inversor de Mercadona a Catalunya previst per al 2020 i dotat amb 140 milions d´euros amb l´objectiu de «contribuir a impulsar l´activitat econòmica».

El nou model de botiga ofereix novetats en totes les seves seccions. Per exemple, disposa d´una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, un servei de suc de taronja acabat d´esprémer, especialitats de sushi, una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, i una nova exposició a la peixateria per als productes de conquilla, entre altres novetats. Així mateix, incorpora la nova secció «A punt per Menjar», que ofereix un total de 35 plats preparats per emportar.

Prem per veure més contingut per a tu