Segueix-nos a les xarxes socials:

La fruitosenca Airtificial Intelligent Robots, Pime de l'Any 2020 per a Cepyme

L'empresa de robòtica és reconeguda per la patronal per la seva excel·lència empresarial

L'empresa de Sant Fruitós Airtificial Intelligent Robots ha estat reconeguda amb el premi Pime de l'Any, el màxim guardó que atorga la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (Cepyme). Per a la categoria Pime de l'Any, el jurat ha valorat l'excel·lència empresarial d'Intelligent Robots en els àmbits d'activitat empresarial, innovació, internacionalització i creació d'ocupació, entre d'altres.

L'objectiu dels premis de Cepyme és promoure el reconeixement social de la figura de les petites i mitjanes empreses i divulgar la seva contribució al progrés econòmic i social, així com a la creació d'ocupació. Els premis estan repartits en onze categories per a les quals s'han rebut més de 165 candidatures.

Per a l'empresa santfruitosenca,?«ser guanyadora a Pime de l'Any és un reconeixement a la feina ben feta i a la trajectòria d'Intelligent Robots dels últims 4 anys», i això li «ha permès posicionar la companyia com un model de rendiment altament competitiu i innovador a través de l'excel·lència en l'execució». Segons Airtificial Intelligent Robots, el seu model d'empresa es basa en un enfocament cap a la màxima competitivitat a través dels aspectes diferencials: estratègia global, innovació contínua, enginyeria de partnership, gestió de projectes, solidesa tècnica i lideratge. L'estratègia de diversificació, globalització i innovació tecnològica d'Intelligent Robots ha permès, reporta la companyia, el 2020 la seva adaptació a escala global i amb agilitat a l'evolució de l'alta complexitat dels esdeveniments causats per la covid-19, gestionar la incertesa, mantenir l'activitat de tota la plantilla i complir amb els compromisos de timing i qualitat.

L'entrega del premi va tenir lloc dijous de la setmana passada a Madrid a la VII Gala de Lliurament de Premis sota la presidència del rei Felip VI, acompanyat de la vicepresidenta tercera i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz; i altres membres de Govern, representants institucionals i altres entitats de la societat civil, juntament amb els presidents de les patronals CEOE (Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials) i la mateixa Cepyme.

Prem per veure més contingut per a tu