La meitat de l'empresa d'acadèmies d'anglès manresana Kids&Us està en venda. La gestora de fons Corpfin Capital, que controla el 49% de la companyia, ha contractat la financera Altamar per desprendre’s de la seva part de la firma, que està valorada en uns 200 milions d’euros, segons avança ‘CincoDías’.

 Kids&Us English S.L, amb seu a l'avinguda Tudela de Manresa, té més de 400 centres distribuïts a Espanya, que imparteixen classe a més de 135.000 alumnes. També és present a Itàlia, França, Bèlgica, Japó, Marroc, República Txeca, Andorra i Mèxic, on té 70 establiments. Dels 31 milions d’euros d’ingressos que va registrar el 2020, segons els seus comptes anuals, el 86% pertanyen al mercat estatal, per un 14% del segment internacional.

Corpfin va adquirir una participació majoritària d’aquesta companyia el 2017. Actualment controla el 49% de la companyia. Els fundadors, l’economista Quim Serracanta i la filòloga Natàlia Perarnau, en tenen un 30%, i el fons Access reté un 10% addicional.

Natàlia Perarnau, fundadora de Kids&Us ARXIU | S. R.

La insígnia Kids&Us English S.L. va ser fundada fa 15 anys per Perarnau, que va tenir la visió de crear un mètode propi d'ensenyament basat en la imitació del procés natural d'adquisició de la llengua materna i convertir-lo en un model de negoci d'èxit. La companyia, líder a Espanya en l’ensenyament d’anglès, destaca el seu potencial de creixement en l’aprenentatge d’infants de fins a tres anys. Cinc anys després de la inversió per part de Corpfin, tant el fons espanyol com la resta dels accionistes sondegen la venda de la companyia, si bé plantegen quedar-s’hi com a accionistes minoritaris, afirma 'CincoDías'.