Segueix-nos a les xarxes socials:

Joan Vehils, nou director de Relacions Institucionals de Prensa Ibérica Catalunya

L’exdirector del diari ‘Sport’ serà el responsable d’enfortir la relació de la companyia amb tots els grups d’interès rellevants

Joan Vehils, nou director de Relacions Institucionals de Prensa Ibérica Catalunya

El periodista Joan Vehils ha estat nomenat nou director de Relacions Institucionals del grup editorial Prensa Ibérica Catalunya. Amb una llarga experiència en periodisme i comunicació, Vehils assumeix la nova responsabilitat amb l’objectiu de revitalitzar la relació de la companyia amb les institucions, organismes i empreses catalanes.

El grup Prensa Ibérica disposa a Catalunya de cinc capçaleres: El Periódico, Sport, Diari de Girona, Regió7 i Empordà.

Vehils va estudiar periodisme a la Facultat Autònoma de Bellaterra i va iniciar l’any 1991 la seva carrera professional a Antena 3TV. L’any 1997 es va incorporar al diari Sport com a director de Relacions Externes i posteriorment va exercir de director de Comunicació d’El Periódico.

L’any 2007 va ser nomenat director del diari Sport, un càrrec que va ocupar fins a l’any 2016. Fins a l’actualitat ha col·laborat amb Prensa Ibérica a través dels articles que publicava amb periodicitat setmanal a El Periódico i a Sport.

Al llarg de la seva trajectòria professional, Vehils també ha format part de l’associació Sport Cultura Barcelona, ​​ha col·laborat amb diverses ONG catalanes i ha escrit el llibre L’estiu que va canviar Barcelona, sobre la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992.

Prem per veure més contingut per a tu