El periodista Joan Vehils ha estat nomenat nou director de Relacions Institucionals del grup editorial Prensa Ibérica Catalunya. Amb una llarga experiència en periodisme i comunicació, Vehils assumeix la nova responsabilitat amb l’objectiu de revitalitzar la relació de la companyia amb les institucions, organismes i empreses catalanes.

El grup Prensa Ibérica disposa a Catalunya de cinc capçaleres: El Periódico, Sport, Diari de Girona, Regió7 i Empordà.

Vehils va estudiar periodisme a la Facultat Autònoma de Bellaterra i va iniciar l’any 1991 la seva carrera professional a Antena 3TV. L’any 1997 es va incorporar al diari Sport com a director de Relacions Externes i posteriorment va exercir de director de Comunicació d’El Periódico.

L’any 2007 va ser nomenat director del diari Sport, un càrrec que va ocupar fins a l’any 2016. Fins a l’actualitat ha col·laborat amb Prensa Ibérica a través dels articles que publicava amb periodicitat setmanal a El Periódico i a Sport.

Al llarg de la seva trajectòria professional, Vehils també ha format part de l’associació Sport Cultura Barcelona, ​​ha col·laborat amb diverses ONG catalanes i ha escrit el llibre L’estiu que va canviar Barcelona, sobre la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992.