Segueix-nos a les xarxes socials:

BBVA augmenta un 50% el dividend de l’octubre, fins a 12 cèntims per acció

Els accionistes de BBVA rebran l’11 d’octubre un dividend en efectiu a compte de l’exercici 2022 per un import brut de 12 cèntims d’euro per acció, un 50% més que els 8 cèntims que es van pagar a l’octubre del 2021. Els bons resultats de l’entitat en el primer semestre de l’any avalen la decisió.

El novembre del 2021, BBVA va millorar la seva política de remuneració a l’accionista ja que va elevar el payout fins al 40%-50% del benefici, des de la forquilla anterior del 35%-40%. La implementació d’aquesta política es fa per mitjà de dos pagaments en efectiu (un a compte i un de complementari), que podran combinar-se amb recompres d’accions. La millora en els dividends té lloc després que el Banc Central Europeu (BCE) va suprimir les limitacions imposades al repartiment de dividends a conseqüència de l’esclat de la pandèmia.

El BBVA fa el pas després que Banc Santander també va anunciar aquesta setmana el pagament de dividend el 2 de novembre i una nova recompra d’accions.

L’entitat va informar la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que abonarà als seus accionistes un dividend de 0,0583 euros bruts per acció al novembre.

Prem per veure més contingut per a tu