Segueix-nos a les xarxes socials:

Roger Noguer, nou president de PimeComerç Catalunya Central

El seu objectiu és recollir les inquietuds del territori i fomentar la col·laboració i la creació de sinergies

Roger Noguer, nou president de PimeComerç Catalunya CentralPimec

Roger Noguer ha estat elegit nou president de PimeComerç Catalunya Central, en substitució de Joan Vila, que va deixar els càrrecs a la patronal a principi de mes per liderar la candidatura Impulsem Manresa de cara a les pròximes eleccions municipals.

El nou president és gerent de la Federació Vic Comerç des de l’any 2014 i té més de 17 anys d’experiència com a responsable de la gestió d’entitats empresarials de comerç i serveis. El nou president de PimeComerç Catalunya Central és llicenciat en Publicitat i especialista en comunicació, estratègia i creació de continguts per empreses.

El nou president de PimeComerç a la Catalunya central explica que vol que la seva sigui una presidència coral, col·laborativa, que escolti i reculli les inquietuds del territori. “Considero que des de les comarques centrals podem aportar una visió del sector específica però complementària amb la resta”, afirma. A més, es mostra content i agraït per poder representar PimeComerç Catalunya Central i explica que assumeix el càrrec perquè comparteix amb Pimec un model de representació que ajuda a sumar, a col·laborar, a crear sinergies i a competir. Finalment, en relació amb el sector del comerç, destaca que “el nostre és un sector en constant moviment i evolució, i convé anar més junts que mai per poder encarar els importants reptes que tenim al davant”.

Prem per veure més contingut per a tu