Roger Noguer, nou president de PimeComerç Catalunya Central

El seu objectiu és recollir les inquietuds del territori i fomentar la col·laboració i la creació de sinergies

Roger Noguer, nou president de PimeComerc Catalunya Central

Roger Noguer, nou president de PimeComerc Catalunya Central / Pimec

Redacció

Roger Noguer ha estat elegit nou president de PimeComerç Catalunya Central, en substitució de Joan Vila, que va deixar els càrrecs a la patronal a principi de mes per liderar la candidatura Impulsem Manresa de cara a les pròximes eleccions municipals.

El nou president és gerent de la Federació Vic Comerç des de l’any 2014 i té més de 17 anys d’experiència com a responsable de la gestió d’entitats empresarials de comerç i serveis. El nou president de PimeComerç Catalunya Central és llicenciat en Publicitat i especialista en comunicació, estratègia i creació de continguts per empreses.

El nou president de PimeComerç a la Catalunya central explica que vol que la seva sigui una presidència coral, col·laborativa, que escolti i reculli les inquietuds del territori. “Considero que des de les comarques centrals podem aportar una visió del sector específica però complementària amb la resta”, afirma. A més, es mostra content i agraït per poder representar PimeComerç Catalunya Central i explica que assumeix el càrrec perquè comparteix amb Pimec un model de representació que ajuda a sumar, a col·laborar, a crear sinergies i a competir. Finalment, en relació amb el sector del comerç, destaca que “el nostre és un sector en constant moviment i evolució, i convé anar més junts que mai per poder encarar els importants reptes que tenim al davant”.