Ikea sorprèn amb el sabater per a l'entrada que sembla un moble de disseny

Aquest moble pot emmagatzemar entre 12 i 15 parells de sabates

Un sabater, en una imatge d'arxiu

Un sabater, en una imatge d'arxiu / Freepik

Un dels problemes més habituals en un habitatge és la manca d'espai d'emmagatzematge. Sovint, elements que fem servir diàriament, com les sabates, acaben sense tenir un espai fix i acaben amuntegats en algun punt com un passadís o un racó d'una habitació que podríem fer servir per a alguna altra cosa. Per evitar aquesta situació, Ikea ha incorporat recentment diverses novetats al seu catàleg, entre elles hi destaca un sabater que sembla un moble de disseny i que t'ajudarà a evitar que el teu calçat acabi ocupant un espai aprofitable.

El sabater BISSA d'Ikea et permetrà guardar totes les sabates juntes i alliberar l'espai que fins ara t'ocupaven. Les seves dimensions són 49 × 28 × 93 centímetres, així que pots col·locar-lo a qualsevol lloc, com per exemple en un passadís o a l'entrada.

Aquest producte pot emmagatzemar entre 12 i 15 parells de sabates, per la qual cosa, és ideal si ja no hi ha prou espai per guardar-les al teu armari i les acabes col·locant on pots. Segons els clients, aquest moble assoleix totes les expectatives: "Serveix per guardar sabates i alliberar l'entrada. És prou ample per a alliberar l'entrada".