Segueix-nos a les xarxes socials:

La ludoteca Ludugurus de Manresa amplia l'horari de joc familiar

Creu Roja vol fer partícips les famílies

La ludoteca Ludugurus de Manresa amplia l'horari de joc familiarArxiu Particular

La Ludoteca LudugurusLudoteca Ludugurusde Creu Roja, en conveni amb l’Ajuntament de Manresa, ofereix cada divendres un espai de joc familiar obert a la ciutadania. Fins ara aquest espai era de 17 h a 18:15 h, però veient el bon funcionament s’ha decidit que aquest any l’horari serà fins a les 19 h.

En aquest espai, les famílies poden venir a gaudir dels diferents espais, activitats, conta contes i espectacles que s’hi ofereixen de forma gratuïta. A més a més, la Ludugurus comença l’any amb nous espais com per exemple: l’espai Kapla, perruqueria i l‘espai de psicomotricitat Pikler.

Durant aquest trimestre es preveuen diferents activitats com: juga al Kapla, joc heurístic amb teles i experimenta amb imants, on es convida a totes les famílies que hi estiguin interessades a venir per gaudir d’aquests espais.

Des de Creu Roja es considera que el joc és una base pel desenvolupament i un dret pels infants i/o adolescents, i a la vegada, vol fer partícips a les famílies per tal de fomentar un vincle que el joc ajuda a crear.

El febrer passat, la ludoteca Ludugurus del carrer de la Mel de Manresa va reobrir les seves portes amb espais i materials nous inspirats en la pedagogia Montessori. Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu millorar l'oferta de jocs i joguines i posar la mirada en l'infant com a protagonista del seu desenvolupament. La ludoteca és gestionada per Creu Roja Manresa en conveni amb l'Ajuntament.

La ludoteca Ludugurus és un espai de joc dirigit a infants i adolescents de 4 a 14 anys. Compleix funcions integradores, realitza treballs amb les famílies i adapta el projecte, les joguines i els espais a les edats de cada grup d'infants.

Amb la voluntat d'estar actualitzats en aquest últim aspecte, l'equip educatiu de la ludoteca Ludugurus es va estar formant i preparant per realitzar un canvi dels espais i els materials per tal de fomentar un espai més diàfan on els infants puguin desenvolupar-se de manera integral i ser els protagonistes del seu joc i aprenentatge, de manera que a través del material i l'espai es fomenta que puguin desplegar tot el seu potencial.

Prem per veure més contingut per a tu