Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escola Paidos celebra dissabte la Jornada de Portes Obertes de la Llar d'infants

Durant tot el matí es faran grups reduïts, amb reserva prèvia, per conèixer la proposta educativa de l'escola, dels 0 als 3 anys

L'Escola Paidos celebra dissabte la Jornada de Portes Obertes de la Llar d'infants

L'Escola Paidos de Sant Fruitós de Bages celebra el dissabte dia 15 de maig de 2021 al matí la seva jornada de portes obertes per explicar, a totes les famílies interessades, la seva proposta educativa de la Llar d'infants.

El projecte educatiu de la llar d'infants fomenta principalment que el nen/a aprengui a partir de la seva pròpia descoberta. L'escola, una cooperativa de mestres amb 49 anys d'història, permet una flexibilitat horària per atendre les diversitats familiars i laborals.

Durant el matí, es podran visitar les instal·lacions i conèixer les diferents àrees que es treballen, com són els ambients, la psicomotricitat, l'anglès, la creativitat, l'exploració o el desenvolupament dels sentits sensorials per augmentar la capacitat d'aprenentatge.

Per poder assistir a les jornades, el centre ha informat que cal fer reserva prèvia al 93.876.02.71. A més a més, l'escola també ha informat que les preinscripcions a la Llar d'infants de l'Escola Paidos es poden realitzar del 10 al 21 de maig de 2021.

Prem per veure més contingut per a tu