Segueix-nos a les xarxes socials:

Domènech: «Catalunya està atrapada entre qui ataca i qui retalla l'escola pública»

El candidat de Catalunya En Comú-Podem a les eleccions del 21-D, Xavier Domènech, va assegurar ahir que Catalunya està «atrapada» entre qui «ataca» i qui «retalla» l'escola catalana.

El candidat de Catalunya En Comú-Podem ho va dir en referència a les acusacions d'adoctrinament de Ciutadans i als governs d'Artur Mas i Carles Puigdemont, respectivament.

I va anar més enllà amb Ciutadans: «No s'adonen fins a quin punt la gestió de la crisi i els atacs contra l'escola pública és una venjança contra el poble de Catalu-nya; i fins a quin punt ens hem de rebel·lar contra això», va etzibar Domènech.

El cap de files dels comuns ho va dir en un míting de campanya a Sabadell, la seva ciutat natal, un acte en què els comuns han reivindicat el model català com a garantia d'igualtat d'oportunitats. Domènech ho va fer al costat de la seva número 2, Elisenda Alamany, i del diputat al Congrés Joan Mena. «Com que no ho van aconseguir amb la immersió, ara s'inventen l'engany de l'adoctrinament», va reblar Mena en el seu discurs.

Prem per veure més contingut per a tu